ÖĞRENCİMİZ TRT FM KONUĞU OLDU

“Z KUŞAĞINA YOLCULUK” PROGRAMININ BU HAFTAKİ KONUĞU DELFİN BALCI

TRT Ankara Radyosu yapımı, her pazar ve pazartesi gece 00.00'da TRT FM'de yayınlanan, Figen Andaç Güler ve Tuncay Yakalı'nın hazırladığı, Esra Ömeroğlu'nun sunduğu 'Z Kuşağına Yolculuk' programının bu haftaki konuğu okulumuz 11 A sınıfı öğrencisi Delfin Balcı oldu.

6 Ağustos Pazar'ı 7 Ağustos Pazartesi’ye bağlayan gece canlı yayınlanan radyo programının  müzik listesini de hazırlayan öğrencimiz, yayın sırasında okulumuzda gerçekleştirilen akademik, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi vererek okulumuzu; Tekirdağ'ın tarihi, kültürel zenginliklerini anlatarak ilimizi tanıttı.

Program yapımcıları Tuncay Yakalı ve Figen Andaç Güler ile sunucu Esra Ömeroğlu'na, Z kuşağının sesi oldukları  için okulumuz ve öğrencilerimiz  adına teşekkür ediyoruz.

22-08-2023

Yayın: 22.08.2023 - Güncelleme: 22.08.2023 14:18 - Görüntülenme: 264