Ekm

Okulumuzda Hayvanları Koruma Kulübü kurulmuş öğrenci ve öğretmenlerimizin kontrolünde Minik dostlarımız için okul bahçesi ve pansiyon alanımızda beslenme alanları oluşturulmuş, gerekli bakım işlemleri yapılmıştır.

Ekm

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı öğretmenler kurul toplantısı kararıyla okulumuzda okul proje ekipleri oluşturuldu.

Ulusal, Uluslararası, yerel ve öğrenci araştırma projeleriyle ilgili bilgi alışverişi sağlayacak toplantılar yapıldı.

Projeler için yıllık çalışma takvimleri oluşturuldu.

Ekm

Okullumuzda öğretmenlerimizin okula yönelik beklentilerini belirleyebilmek adına anket düzenlenmesi gerçekleştirilmiştir.

Anket sonuçları google formlar üzerinden analiz edilmiş ve değerlendirmeleri yapılmıştır.

Hazırlanan raporla belirlenen iyileştirmeye açık alanlara yönelik çalışmalar yapılması planlanmıştır.

Ekm

Velilerin okula yönelik beklentilerini belirleyebilmek adına anket düzenlenmesi gerçekleştirilmiş.

Sonuçları Analiz edilmiş ve raporda belirlenen iyileştirmeye açık alanlara yönelik çalışmalar yapılması planlanmıştır.

Eyl

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Gelişim Planımız Yayınlandı)

Eyl

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Brifing Dosyamız GÜncellendi.

Eyl

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve enerji verimliliği politikaları çeçevesinde okulumuz risk alanları tespit edilmiş aydınlatma, kamera, sosyal mesafe ve hijyen vb. düzenlemeler yapılarak eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir.

Eyl

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Belirli Gün ve Haftalar&Değerler Eğitimi Çalışma Takvimi Programımız Yayınlandı.

Eyl

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler kurul toplantımızda Her Kitap Bir Dünya projesi öğrenci etkinliklerinin (okuma saati, kütüphane ziyareti, öğrenci-yazar buluşması vb.) en az birinin planlanması kapsamında "OKUMA SAATLERİ" projesi ortak kararla birlikte tüm sınıflarda gerçekleştirmek üzere kabul edildi.

Eyl

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler kurul toplantımızda EBA, EBA AKADEMİK DESTEK ve İl koordinasyonunda düzenlenen çeşitli çalışmalarla birlikte bu platformların etkin olarak kullanımı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Bu kapsamda Kurul kararları alındı.

May

Okulumzda sınıflararası futbol turnuvası ve voleybol turnuvasında futbol turnuvamız tamamlandı.

9/E2 Sınıfı gösterdği performansla okul futbolda okul şampiyonu oldu. Veloybol turnuvamız tüm heyecanı ile devam ediyor...

May

2021/2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda gerçekleştirilen çalışma, proje, sosyal, sportif ve kültürel alanda yapılan faaliyetleri kapsayan sunum ve görsellerimiz okul koridorlarımızda sergilendi.